Qui som?

Som una família de pagesos  que produeix i comercialitza principalment cireres amb la marca pròpia del negoci familar des de fa més de 30 anys. La nostra activitat va començar a l’any 1986 quan el nostre pare va apostar pel cultiu del cirerer, un producte tan qualitativament molt valorat com agronòmicament poc implantat i amb una gestió una mica diferent d’altres espècies fructícoles.

IMG-20190419-WA0008 (1)

Els primers clients minoristes els van fer el nostre avi i la mare venent les cireres collides a diari al Mercat de la Plaça de Lleida. A mesura que va anar creixent la producció, vam crear la marca per diferenciar el producte ( Frutas Camats Carpi) i es va situar un centre logístic en el municipi de Corbins per tal que els particulars, minoristes o majoristes tinguessin un punt referència.

Imagen0004

Tot i que el nostre cultiu principal sempre ha estat el cirerer, vam apostar també per un cultiu secundari per tal de tenir activitat fructícola als mesos de Juliol i Agost, la prunera. Desde l’any 2010, em reorientat aquesta producció secundària a un altre cultiu de la fruita d’os: L’albercoquer. Un cultiu que disposem durant els mesos de Juny i Juliol.

Des de l’any 2018 la segona generació agafa el relleu per tal de mantenir la qualitat de sempre i modernitzar el negoci familiar agrari. El equip està format per:

  • Josep Maria Camats Planes( Agricultor especialista en fructicultura i impulsor de la marca).
  • Genoveva Camats Carpi ( Llicenciada en Administració direcció d’empreses).
  • Joan Marc Camats Carpi( Enginyer tècnic agrícola en l’especialitat de hortofructicultura i jardineria i enginyer agrònom en producció vegetal).
  • Josep Antoni Camats Carpi(Enginyer tècnic agrícola en l’especialitat de hortofructicultura i jardineria i enginyer agrònom en producció vegetal).

IMG_20180401_154207_903