Qui som?

Som una familia de pagesos  que produeix i comercialitza principalment cireres amb la marca pròpia del negoci familar des de fa més de 30 anys. La nostra activitat va començar a l’any 1986 quan el nostre pare va apostar pel cultiu del cirerer, un producte tan qualitativament molt valorat com agronòmicament poc implantat i amb una gestió una mica diferent d’altres espècies fructícoles. A mesura que va anar creixent la producció, vam crear la marca per diferenciar el producte i es va situar un centre logístic en el municipi de Corbins per tal que els particulars, minoristes o majoristes tinguessin un punt referència. Des de l’any 2018 la segona generació agafa el relleu per tal de mantenir la qualitat de sempre i modernitzar el negoci familiar agrari.

IMG-20190419-WA0008 (1).jpg

 

El equip està format per:

  • Josep Maria Camats Planes( Agricultor especialista en fructicultura i impulsor de la marca).
  • Genoveva Camats Carpi ( Llicenciada en Administració direcció d’empreses).
  • Joan Marc Camats Carpi( Enginyer tècnic agrícola en l’especialitat de hortofructicultura i jardineria i enginyer agrònom en producció vegetal).
  • Josep Antoni Camats Carpi(Enginyer tècnic agrícola en l’especialitat de hortofructicultura i jardineria i enginyer agrònom en producció vegetal).

 

IMG_20180401_154207_903